Hoe doen ze dat toch...

Mooi en betaalbaar

Ervaar de gemakken van onze dienstverlening en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of schrik positief van wat onze klanten zeggen.

Het kost u niets... het is een investering!

Wanneer u start met uw onderneming komen er veel kosten op u af. Laat ons uw vertegenwoordiging op het internet verzorgen zodat u hier geen omkijken naar heeft. Het is erg belangrijk om via bijv. Google gevonden te worden. Wij verzorgen voor u het gehele plaatje tegen een klein maandelijks tarief. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u doen waar u goed in bent! Hieronder ziet u de hosting opties welke wij u kunnen aanbieden.

Starterspakket

35 / per maand
Eigen domeinnaam
Professionele website
Basis zoekmachineoptimalisatie
Ontwerp huisstijl / logo
E-mail en Agenda
Jaarlijkse backups
Technisch support
HTTPS beveiliging
Jaarlijkse updates
Professionele teksten

Superpakket

45 / per maand
Eigen domeinnaam
Professionele website
Prof. zoekmachineoptimalisatie
Ontwerp huisstijl / logo
E-mail en Agenda in de cloud
Maandelijkse backups
Technisch support
HTTPS beveiliging
Maandelijkse updates
Professionele teksten

Office 365

150 / per jaar
Installatie & configuratie
1 e-mailadres
5 systemen
Outlook
Word
Excel
Mail in de cloud
Installatie op afstand
Configuratie op afstand
Ongelimiteerd support

Benieuwd hoe klanten over ons denken?

"Onze website is naar volle tevredenheid. Hun werkwijze kenmerkt zich door een open en transparante houding, relaxte sfeer en duidelijke communicatie. Het uiteindelijke resultaat is precies wat wij graag wilden. Een aanrader wat ons betreft!

Gerrald en Henriëtte
Bronkhorst muziek

"Site IT heeft voor ons de website en vormgeving gemaakt. Het is gewoon fijn dat er één bedrijf is die alles voor je organisatie kan doen en het contact was super. Onze website werkt met een complete backoffice die ik nu beheer"

Brian
Christelijk mannenkoor Salvatori

“Wij hebben een nieuw logo, nieuwe huisstijl en website. Dit hebben wij uitbesteed aan Site IT. Ondertussen wordt onze reclame door een dochteronderneming van Site IT opgepakt en daar zijn we goed over te spreken. Leuk dat ik mijn ideeen bij Chris kan neerleggen en dat hij er dan iets moois van weet te maken”

Lennard
Refomuziek

“Omdat onze e-mail niet goed werkte hebben we Chris gevraagd of hij dit voor ons wilde oplossen. Binnen een paar dagen werkte alles weer. Tof dat ze zo snel tijd voor ons hadden en ook grappig om te zien hoe deskundig ze op afstand met Teamviewer kunnen werken”

Rense en Desiré
Ruiten Veiligheidsopleidigen

“Het voelt vertrouwd om hun je opdracht toe te vertrouwen. Ze zijn energiek en altijd bereikbaar en denken graag met je mee. Ze zijn erg flexibel en daar hou ik van. Kortom, een aanrader!”

Ray
RS Installaties

“Ik wilde een goedkope en eenvoudige website die ik zelf kan aanpassen. Chris heeft voor mij op zeer korte termijn een website online gezet en ik merk nu al dat ik meer klanten krijg dus bedankt.”

Wilma
Zo-Zien

“Hierbij een recensie. Het is fijn wanneer je ook ‘s avonds vragen hebt dat jullie altijd bereikbaar zijn. Kleine aanpassingen aan de website worden soms kostenloos doorgevoerd. Goede service”

Maarten
Zeevisgroothandel M de Boer

“Wij hosten bij Site IT de e-mail in de cloud middels Exchange en dat werkt super. Aan het begin ging de verhuizing naar Site IT niet heel soepel maar dat is keurig opgelost! Super bedrijf.”

Stefan
Muilwijk Installatietechniek

Bedrijfsgegevens

Full-service Internetbureau
Nassaulaan 26
8071 NA Nunspeet

 

Zin in koffie? Wij ook, tot gauw!

SiteIT