Hulp nodig?

Wij helpen u graag

Hulp nodig?

Wij helpen u graag!

Klantenportaal - service zoals het hoort!

Heb je een vraag? Dan zit je hier juist!

Een aantal vragen, die wij veelal ontvangen, hebben wij in de opties links proberen te vertalen zodat u de oplossing hier kunt terugvinden. Als er onduidelijkheden zijn dan mag je natuurlijk altijd contact zoeken met onze kanjers van de klantenservice. 

Mocht je graag willen bellen dan vinden wij dat net zo leuk!

Wij adviseren het gebruik van Microsoft Outlook.

Het instellen van je e-mail is iets wat je eenmalig doet dus waarom onthouden hoe het moet? Groot gelijk! Wij hebben het voor je onthouden en als geheugensteuntje op onze website geplaatst. Hieronder zie je vaak de term “domeinnaam.nl”  terugkomen. Op deze plaatsen dien je je eigen domeinnaam neer te zetten anders werkt het niet.

Gebruikersnaam is bekend.
Wachtwoord is bekend.

Inkomende / uigaande mail server:
mail.domeinnaam.nl

Standaard instellingen voor imap zijn:
Inkomende poort 143
Uitgaande smtp 25
Authenticatie beide emailadres en wachtwoord

Met ssl beveiliging:
Inkomende poort 993
Uitgaande smtp 587
Authenticatie beide emailadres en wachtwoord

Mochten er door de provider enkele poorten geblokkeerd zijn voor bijv. smtp of dat deze alleen toegestaan zijn via een eigen Internet provider dan dien je de smtp van de internet provider te gebruiken bijv. smtp.ziggo.nl / poort 587.

De techniek staat voor niets…

Natuurlijk helpen wij u graag. Of het nu een grote of kleine klus is. Ik hoor u denken”…moet je dan zover rijden voor een ‘kleine’ configuratie handeling? Dat zal wel veel kosten”. Dat klopt ook en daar houden wij ook niet van. Dus hebben wij daar iets op gevonden. Hulp op afstand middels het softwarepakket Teamviewer. Door dit programma te installeren kunt u onze collega, middels een ID en wachtwoord, tijdelijk toegang geven tot uw computer zodat wij vanuit kantoor een wijziging op uw computer kunnen doorvoeren.

Wat moet je doen:

1 Download hier: Teamviewer
2 Installeer het programma
Bel je contactpersoon bij Site IT en je wordt telefonisch verder geholpen.

Zo makkelijk kan dat gaan!

Heb je een vraag over een offerte of factuur?

Dit kan natuurlijk voorkomen. Neem dan gerust contact op met Wilma van de administratie via ons contactformulier

Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met je contactpersoon van Site IT!

Online werken met Office365

Anno 2020 kan niemand meer zonder Outlook, Word en Excel. Microsoft heeft daar goed aan gewerkt maar qua dienstverlening is het niet altijd zoals wij onze klanten willen behandelen. Daarom helpen wij u graag met dit vraagstuk.

Mocht u het wachtwoord niet meer weten of een extra account willen toevoegen?  Laat het ons weten via ons contactformulier. Wij nemen dan z.s.m. telefonisch contact met u  op.

 

Chris van Lieburg

Chris van Lieburg

Manager projecten

Pieter van Zalingen

Pieter van Zalingen

Manager techniek

Over ons

Begin 2019 hebben CGVL en Partner in Computers de handen inéén geslagen om samen nog meer websites en webshops te bouwen … Waarom? Omdat wij dat zo leuk vinden! Inmiddels is deze hobby uit de hand gelopen en staat er nu een compleet team klaar om uw wensen te vertalen naar een professionele en betaalbare website of webshop!

Full-service Internetbureau
Nassaulaan 26
8071 NA Nunspeet

KVK:  32111475
BTW: NL002148867B33

Site IT - Website professionals