Partners

Partners

Begin 2019 hebben CGVL en Partner in Computers de handen inéén geslagen om samen nog meer websites en webshops te bouwen … Waarom? Alleen ga je sneller maar samen kom je verder. En natuurlijk omdat wij dat zo leuk vinden! Inmiddels is deze hobby uit de hand gelopen en staat er nu een compleet team klaar om uw wensen te vertalen naar een professionele en betaalbare website of webshop! Zo werken wij met verschillende ondernemers samen om onze klanten op een nog beter niveau te kunnen bedienen.

Waar u voorheen Site IT alleen voor eenvoudige websites en webshops kon inzetten zijn wij nu een Full-service Internetbureau die samen met een aantal partners u volledig kan ontzorgen. Het contact en de service blijft uiteraard zoals het gewend is. Het project wordt echter in werkpakketten onderverdeeld en zodoende kunnen onze partners van grote waarde zijn in het verder uitwerken van deze werkpakketten. 

Site IT werkt nauw samen met Ontwerpstudio34 zodat wij een nog betere dienstverlening voor u kunnen waarborgen met de juiste partners op de juiste plekken. Zij zijn de specialist en verzorgen met liefde voor onze de vormgeving voor wat betreft de volgende diensten:

– Websites
– Webshops
– Logo & huisstijl
– Flyers & online advertenties

Benieuwd? Ga naar www.ontwerpstudio34.nl

Piseo is een dochteronderneming van Site IT. Het bedrijf is opgericht in 2020 en heeft inmiddels een aantal klanten mogen helpen met hun vertegenwoordiging op internet en de bijkomende vindbaarheid. Zo zijn zij heer een meester op het gebied van SEO en SEA. Ook verzorgen zij vele Google Campages.

Benieuwd? Ga naar www.piseo.nl