Over ons

Over ons

Site IT is opgericht in 2019 door Pieter van Zalingen en Chris van Lieburg om ondernemers te helpen en ondersteunen op het gebied van IT en Internet. Graag vertel ik u iets over ons bedrijf.

Wij zijn al een tijdje actief als ondernemer in de IT wereld. Pieter runde vanuit Harderwijk, Voorthuizen en Vathorst zijn bedrijf Partner in Computers en ik ben al een aantal jaren actief onder de naam CGVL. Het idee om Site IT op te richten kwam eigenlijk uit  de lucht vallen. We hebben inmiddels allebei ervaren waar we wel en waar we niet goed in zijn. Hoe mooi is het dan om samen de handen ineen te slaan om zo, profiterend van elkaars kennis en kunde, een grotere markt te kunnen bedienen op het gebied van websites, webshops en Office365.

MarienBedankt

Inmiddels is ons bedrijf flink gegroeid en werken wij veel samen met partners. Op deze manier kunnen wij klanten nog beter ontzorgen waardoor de klant kan doen waar hij/zij goed in is want dat doen wij tenslotte ook. Dat is geen gebruikelijke verkooptaal maar wij zijn ook niet standaard. Waar de meeste IT-bedrijven alleen werken met online-tickets voor uw vragen, vinden wij het nog steeds belangrijk om gewoon een gesprek te kunnen hebben. Ja, dat kost ons wat meer tijd en energie maar dat is wel één van de redenen dat klanten steeds bij ons terugkomen.

Natuurlijk heeft elk bedrijf concurrenten maar er zijn een hoop bedrijven die daar voor kiezen. Wanneer een ondernemer hetzelfde gaat doen of verkopen als een andere ondernemer dan ontstaat er vanzelf concurrentie. Wij kiezen daar niet voor. Er zijn vanzelfsprekend meer ondernemers waar u een mooie website kunt laten bouwen. Ik ken er zelf ook best een hoop die daar erg goed in zijn en toch merk je steeds meer dat deze bedrijven klanten zien als een “zak euro’s”.

Wij vinden het dan ook een voorrecht als wij een nieuwe klant bij Site IT mogen verwelkomen. Want het woord klant is afgeleid van het Franse woord ‘calant’ wat geïnteresseerd betekent. In het Latijns wordt dit vertaald naar ‘warm zijn’. Wij mogen er dus vanuit gaan dat u warm en geïnteresseerd bent geworden over onze dienstverlening en/of onze manier van werken en daar zijn wij trots en zuinig op en dat laten wij graag merken. U mag dus verwachten dat klanttevredenheid bij ons op de eerste plaats komt.

Chris van LieburgMocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Namens het team Site IT, 
Chris van Lieburg