Lizalau

Lizalau

De webshop Lizalau is  gerestyled door Site IT. Tevens is de huisstijl vernieuwd zodat het een fris en rustig oogt. Dit zijn ook de handelskenmerken van Lizalau. Zie hieronder het resultaat.

Home_Lizalau_SiteIT

Het begin

Begin 2020 kwam Liesbeth van’t Hul, aangedragen door een ambassadeur, via whatsapp in contact met Chris. Of wij een nieuwe huisstijl en webshop wilden realiseren voor Lizalau. Er werd een koffie-afspraak gemaakt voor een vrijblijvend gesprek.

Lizalau_Locatie_SiteIt
Logo-Lizalau

Ontwerp

Na alle wensen uit gesproken te hebben is het project besproken binnen het projectteam en is de offerte opgesteld. Niet veel later zijn we gestart met het ontwerp van de huisstijl en de webshop.

Webshop

Wanneer de basis staat kan de shop worden ontwikkeld in de gekozen huisstijl. De filters zijn van toepassing wanneer er producten zijn die hierom vragen. Liesbeth kan alles op de achtergrond zelf instellen en de webshop verwerkt dit zelfstandig.

Lizalau_SiteIT_Shop

Over ons

Begin 2019 hebben CGVL en Partner in Computers de handen inéén geslagen om samen nog meer websites en webshops te bouwen … Waarom? Omdat wij dat zo leuk vinden! Inmiddels is deze hobby uit de hand gelopen en staat er nu een compleet team klaar om uw wensen te vertalen naar een professionele en betaalbare website of webshop!

Full-service Internetbureau
Nassaulaan 26
8071 NA Nunspeet

KVK:  32111475
BTW: NL002148867B33

Site IT - Website professionals