Klantervaringen

Gewoon even in het kort...

Klantervaringen

Gewoon even in het kort...

“In wilde graag een goedkope en eenvoudige website die ik zelf een beetje kan aanpassen. Chris heeft op zeer korte termijn een website online gezet en ik merk nu al dat ik meer klanten krijg dus bedankt.”

Wilma Mooiweer

“Het werken met Office werkt super. Ik kan nu overal beschikken over mijn info account. Ook de website is super snel. De verhuizing ging niet vlekkeloos maar dit heb je keurig opgepakt. Erg blij mee.”

Stefan Muilwijk

“Onze website is naar volle tevredenheid. Hen werkwijze kenmerkt zich door een open en transparante houding en de communicatie is erg relaxe en duidelijk. Het resultaat is precies wat wij wilden, een aanrader wat ons betreft.”

Gerrald en Henriette Bronkhorst

SiteIT

Hier doen wij het voor!

“Site IT heeft voor ons de website en vormgeving gemaakt. Het is gewoon fijn dat er 1 bedrijf is die alles voor je organisatie doet . Het contact is super en de website werkt met een complete backoffice die ik nu beheer.”

Brian van Klompenburg

“Omdat onze e-mail niet altijd goed werkte hebben wij Chris gevraagd of hij dit voor ons wilde oplossen. Binnen een paar dagen werkte alles weer. Leuk om te zien hoe deskundig ze op afstand kunnen werken. Inmiddels hebben wij ook onze website bij Site IT draaien.”

Rense en Desire Ruiten

“Hierbij een recensie. Je hebt prima werk geleverd. Het is fijn wanneer je ook ‘s avonds vragen hebt dat jullie dan bereikbaar zijn. Kleine aanpassingen aan de website worden meestal kosteloos doorgevoerd, goeie service. Ook het werken met Outlook werkt goed.”

Maarten de Boer

“Wij hebben een nieuw logo, huisttijl en website laten maken door Site IT. Ondertussen worden onze reclame door hun dochteronderneming opgepakt. Leuk dat ik bij Chris mijn ideen kan neerleggen en dat hij er dan iets moois van maakt. Een tevreden klant.”

Lennard Holster

Full-service Internetbureau
Nassaulaan 26
8071 NA Nunspeet

 

SiteIT