Diensten

Diensten

Site IT hoort niet bij de bedrijven die overal in gespecialiseerd zijn. Wij zijn goed in het bouwen van websites, webshops en beheren Office 365 en daar lopen we natuurlijk graag mee te koop. Afgelopen periode hebben wij twee partners gecontracteerd. Zijn verzorgen voor ons en u de ontwerpen, logo’s, huisstijl maar ook diensten zoals: zoekmachine optimalisatie, SEO, Google Campagnes en nog veel meer. Wij zijn dan ook erg blij met deze vaste partners!

Kortom, wij is een zeer divers Full- service Internetbureau. Wat begon met het maken van websites is inmiddels uitgebreid tot een volledig ondersteunend orgaan voor uw organisatie. Wij zijn niet goed in alles maar wel er zijn 5 producten waarom klanten steeds bij ons terugkomen. Daar hebben wij ons steesd meer in gespecialiseerd. Graag laten wij u onze top 5 dienstverlening zien.

01

Wat ooit begon als hobby is uitgelopen tot een nog grotere hobby! Wij bouwen via WordPress aan de meest veelzijdige websites. Onze klanten varieren van ZZP’ers tot marketing en nieuwswebsites.

02

Een webshop is niet alleen een online winkel, er zit een hele strategie achter hoe producten vindbaar zijn. Maar het allerbelangrijkste is dat de klant door het proces begeleid wordt naar de kassa. In de afgelopen tijd hebben wij meerdere webshops opgeleverd. 

03

Vind u het ook altijd zo vervelend dat je na een jaartje werken met Outlook, Word en Excel steeds een melding krijgt dat je weer licenties mag bijkopen? Met deze oplossing is dit verleden tijd. Ga Online werken via Site IT! Wij leveren u de benodigde software en alles wordt opgeslagen in de cloud van Microsoft!

04

Heeft u al een website maar wilt u deze verder professionaliseren? Maak gebruik van jarenlang creatief denken en laten we samen kijken naar de mogelijkheden zoals bijv. het optimaliseren van uw website voor Google met zoekmachineoptimalisatie.

05

Wilt u nog meer rendament uit uw website of webshop halen? Gebruik de ervaring en kennis van onze dochteronderneming Piseo.nl laten we samen een prachtige Google Ads campagne lanceren waardoor uw website als honing wordt voor bijen!