Diensten

...van alle gemakken voorzien

Wij is een zeer divers Full- service Internetbureau. Wat begon met het maken van websites is inmiddels uitgebreid tot een volledig ondersteunend orgaan voor uw organisatie.

Wij kunnen wel heel veel... maar gelukkig niet alles.

Site IT hoort niet bij de bedrijven die overal in gespecialiseerd zijn. Wij zijn goed in het bouwen van websites, webshops en beheren Office 365 en daar lopen we natuurlijk graag mee te koop.

Afgelopen periode hebben wij twee partners gecontracteerd. Zijn verzorgen voor ons en u de ontwerpen, logo’s, huisstijl maar ook diensten zoals: zoekmachine optimalisatie, SEO, Google Campagnes en nog veel meer. Wij zijn dan ook erg blij met deze vaste partners!

01

Website maken

Wat ooit begon als hobby is uitgelopen tot een nog grotere hobby! Wij bouwen via WordPress aan de meest veelzijdige websites. Onze klanten varieren van ZZP’ers tot marketing en nieuwswebsites.

02

Webshop maken

Een webshop is niet alleen een online winkel, er zit een hele strategie achter hoe producten vindbaar zijn. Maar het allerbelangrijkste is dat de klant door het proces begeleid wordt naar de kassa. In de afgelopen tijd hebben wij meerdere webshops opgeleverd. 

03

Online werken met Office 365

Vind u het ook altijd zo vervelend dat je na een jaartje werken met Outlook, Word en Excel steeds een melding krijgt dat je weer licenties mag bijkopen? Met deze oplossing is dit verleden tijd. Ga Online werken via Site IT! Wij leveren u de benodigde software en alles wordt opgeslagen in de cloud van Microsoft!

04

Zoekmachine optimalisatie

Heeft u al een website maar wilt u deze verder professionaliseren? Maak gebruik van jarenlang creatief denken en laten we samen kijken naar de mogelijkheden zoals bijv. het optimaliseren van uw website voor Google met zoekmachineoptimalisatie.

05

Google Campagnes

Wilt u nog meer rendament uit uw website of webshop halen? Gebruik de ervaring en kennis van Site IT en laten we samen een prachtige Google Ads campagne lanceren waardoor uw website als honing wordt voor bijen!

Over ons

Begin 2019 hebben CGVL en Partner in Computers de handen inéén geslagen om samen nog meer websites en webshops te bouwen … Waarom? Omdat wij dat zo leuk vinden! Inmiddels is deze hobby uit de hand gelopen en staat er nu een compleet team klaar om uw wensen te vertalen naar een professionele en betaalbare website of webshop!

Full-service Internetbureau
Nassaulaan 26
8071 NA Nunspeet

KVK:  32111475
BTW: NL002148867B33

Site IT - Website professionals