Diensten

...van alle gemakken voorzien

Wij is een zeer divers Full- service Internetbureau. Wat begon met het maken van websites is inmiddels uitgebreid tot een volledig ondersteunend orgaan voor uw organisatie.

Wij kunnen heel veel... maar ook niet alles.

Site IT hoort niet bij de bedrijven die overal in gespecialiseerd zijn. Wij zijn goed in het bouwen van website, webshops en beheren office365 en daar lopen we natuurlijk graag mee te koop. Ook het optimaliseren van websites voor de vindbaarheid in zoekmachines behoort tot onze expertise.

Websites

Wat ooit begon als hobby is uitgelopen tot een nog grotere hobby! Wij bouwen via wordpress aan de meest veelzijdige websites.

>> Meer informatie

Webshops

Een webshop is niet alleen een online winkel, er zit een hele strategie achter hoe producten vindbaar zijn et cetera.

>> Meer informatie

Online werken

Vind u het ook altijd zo vervelend dat je na een jaartje werken met Outlook, Word en Excel steeds een melding krijgt dat je weer licenties mag bijkopen? Met deze oplossing is dit verleden tijd.

>> Meer informatie

Vindbaarheid

Heeft u al een website maar wilt u deze verder professionaliseren? Maak gebruik van jarenlang creatief denken en laten we samen kijken naar de mogelijkheden zoals bijv. het optimaliseren van uw website voor Google.

>> Meer informatie

Google campagnes

Wilt u nog meer rendament uit uw website of webshop halen? Gebruik de ervaring en kennis van Site IT en laten we samen een prachtige campagne lanceren waardoor uw website als honing wordt voor bijen!

>> Meer informatie

Full-service Internetbureau
Nassaulaan 26
8071 NA Nunspeet

 

SiteIT